BH Pošte i ‘Biznis Centar’ – Sporazum o poslovno/tehničkoj suradnji

BH Pošta će predstaviti i uslugu E – uputnica – brzi transfer novca, koju realiziraju s poštama Srbije, Crne Gore i Hrvatske.

Generalni direktor BH Pošte Mirsad Mujić potpisao je u četvrtak Sporazum o poslovno – tehničkoj suradnji s Udruženjem privrednika ‘Biznis Centar’ Jelah/Tešanj prema kojem će sve članice Udruženja obavljati usluge BH PostExpress – brza pošta putem BH Pošte.

Sporazum je potpisan u okviru 13. Sajma privrede Tešanj na kojem će BH Pošta, u svom izložbenom prostoru, posjetiteljima i poslovnim subjektima predstaviti tradicionalne i nove usluge.

Posjetiteljima Sajma bit će dostupne informacije o našim novim uslugama poput BH PostExpress – brza pošta. Prednosti te usluge su brz i siguran prijenos pošiljki u unutrašnjem poštanskom saobraćaju, na prostoru cijele BiH, u najkraćim mogućim rokovima.

BH Pošta će predstaviti i uslugu E – uputnica – brzi transfer novca, koju realiziraju s poštama Srbije, Crne Gore i Hrvatske, te uslugu BH PostNet – uputnica – brzi transfer novca na području BiH, usluge Hibridne pošte i E- pisma, usluge carinjenja i špedicije te uslugu Paket uplatnica za registraciju i osiguranje motornih vozila kao i druge usluge.

Svečanom otvaranju Sajma prisustovala je delegacija BH Pošte, a informacije o uslugama BH Pošte dostupne su na njihovom izložbenom prostoru na Sajmu kao i iz reklamno – propagandnih materijala koji će biti podijeljeni posjetiteljima i poslovnim partnerima.

Sajam privrede Tešanj održava se u prostoru DC Kraševo (općina Tešanj), a trajat će do 21. maja ove godine. Službeni partner Sajma je Njemačka, a sudjelovanje je najavilo više od 200 izlagača iz BiH, susjednih država i Evrope.