‘Business Cafe’ u Banja Luci 5. oktobra

Govornici na 3. Business Cafeu su: Bojan Kozomara, direktor Klinike ‘Svjetlost’, Marija Knežević, vlasnica nekoliko hotela i dekan na Fakultetu za hotelijerstvo i turizam i Ljiljana Krsman, direktorica Sektora operacija u Addiko bank a.d. Banja Luka.

Treći Business Café u Banja Luci koji organizira Golden office d.o.o. održat će se 05. oktobra tekuće godine sa početkom u 19:00 h u Motelu ‘Dragana’, na temu ‘Boljom uslugom do većeg profita’.

Govornici na ovom Business Caféu sa kojima će se razgovarati na temu poboljšanja kvaliteta usluge/proizvoda su: Bojan Kozomara, direktor Klinike ‘Svjetlost’, Marija Knežević, vlasnica nekoliko hotela i dekan na Fakultetu za hotelijerstvo i turizam i Ljiljana Krsman, direktorica Sektora operacija u Addiko bank a.d. Banja Luka.

Svi će iz bogatog iskustva govoriti zbog čega je važan kvalitet usluge, kako ga poboljšati i mjeriti? Zatim, kako kreirati uspješan tim u jednom preduzeću, koji će znati prepoznati potrebe kupaca i kvalitetnim proizvodom/uslugom ispuniti njihova očekivanja? Kako  ostvariti prijateljske odnose sa kupcima te dobiti lojalnog partnera u dugoročnom poslovnom odnosu, koji će Vaše proizvode/usluge dalje preporučivati? Koji je to odlučujući faktor, presudan da kupac odabere baš Vaš proizvod/uslugu, a ne onaj/onu konkurenta?

Business Café su organizovana druženja malih i srednjih preduzetnika i onih koji to žele postati.
Održano je oko 200 evenata u šest zemalja regiona, predstavljeno je više od 700 preduzetničkih priča, a više od 15.000 posjetilaca sklopili su preko 20 miliona eura poslova međusobno, ljudi su ovdje pronašli prijatelje, investitore, poslovne partnere, zaposlenike, ali prije svega podršku.

Business Café je osmišljen kao prilika za učenje od uspješnih jer organizator smatra da upravo uspješne priče iz BiH mogu biti poslovna inspiracija preduzetnicima i menadžerima.

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 30,00 KM i možete ih obezbijediti putem e-maila: info@goldenofficebl.com ili telefonski na 066/003-632.