Digitalni poslovni centar otvorio svoja vrata u Sarajevu

Od jučer se Sarajevo pridružilo svjetskim metropolama sa konceptom nazvanim Digital Business Space, koji pruža poslovnim ljudima ekskluzivni poslovni prostor lociran u strogom centru grada. Prostor je u potpunosti opremljen tehnologijama potrebnim za povezivanje sa digitalnim poslovnim svijetom, pružajući potpunu fleksibilnost i dinamično okruženje. DBS nudi relaksirajući business lounge, virtualni ured, sobe za sastanke, iznajmljivanje radnog prostora i više toga. Sve je opremljeno neophodnim modernim sadržajima, spremnim za podršku poslovnim ljudima, poduzetnicima i etabliranim firmama.

Ostali dijelovi DBS-a su digitalni showcase i centar za unapređenje znanja. Digitalni showcase će predstavljati najnovije tehnologije, pružajući znanje i inspiraciju kako koristiti današnje digitalne alate. Centar za unaprjeđenje znanja će pružati poslovnu obuku za mala i srednja preduzeća prema švedskom modelu. Kako bi omogućili i osnažili preduzeća, ovaj trening centar će nuditi seminare, obuke jedan na jedan, mentorstva i još mnogo toga.

Prednosti korištenja DBS-a su mnogobrojni. Ovo je mjesto gdje poslovni ljudi iz inostranstva mogu obavljati poslovne aktivnosti i istovremeno se susretati s lokalnom zajednicom te razmjenjivati znanja kako bi doprinijeli razvoju domaće privrede na inovativan način. Digital Business Space lociran u ulici Ferhadija br. 16 će pridonijeti modernizaciji i unapređenjem poslovne prezentacije Sarajeva i BiH.

Iza projekta Digital Business Space stoji švedsko-bosanska kompanija SEEBA.

Više informacija je dostupno na www.DigitalBusinessSpace.com email adresi info@digitalbusinessspace.com ili na broj telefona +387 62 324 235.