INTERA Tehnološki park poziva na obuku CNC operatera

Za polaznike 13. ciklusa obuke osigurana je subvencija usluge obuke u iznosu od 20 posto.

INTERA Tehnološki Park organizira trinaesti ciklus obuke za CNC operatera, a pored same obuke INTERA HTEC polaznicima pruža priliku stupiti u kontakt s poduzećima koja traže kadrove ovog profila, pri čemu je već tijekom obuke moguć dogovor o potencijalnom radnom odnosu, priopćeno je iz tog parka.

Kao član svjetske HTEC mreže Mostar ima jedan od najsuvremenijih HTEC CNC centara u Europi za obuku u proizvodnim CNC tehnologijama te pruža mogućnost obuke na najmodernijim industrijskim strojevima, visokokvalitetnim alatima i pratećoj opremi s vodećim timom stručnjaka u ovom području.

Prema riječima predstavnika ‘Haas Automation Europe’ Simona Vanmaekelbergha, u konkurenciji 60 europskih centara, HTEC centar INTERA Tehnološkog Parka Mostar spada u jedan od najboljih te najprofesionalnijih kojeg je imao priliku posjetiti.

Sama obuka za profil “CNC operater” traje 90 sati tijekom tri mjeseca i podijeljena je na 3 modula – teorijski dio i dva modula praktičnog rada na CNC glodalici i CNC tokarilici.

INTERA TP organizira besplatna probna predavanja za polaznike 13. ciklusa obuke CNC operatera koja će se održati u petak, 19. januara/siječnja 2018., u 17 sati, u prostorijama INTERA HTEC CNC centra. Polaznici će imati priliku dobiti uvid u ono što im se kroz obuku nudi.

Za polaznike 13. ciklusa obuke osigurana je subvencija usluge obuke u iznosu od 20 posto, priopćeno je iz INTERA-e.

Za sve detaljne informacije o obuci i samoj prijavi obratite se na htec@intera.ba.