Konferencija o inovacijama u prehrambenoj industriji

Prvi put u regiji organizira se konferencija, E@t: Food in the digital age, o inovacijama u prehrambenoj industriji. Zemlja domaćin je Hrvatska a predavači dolaze iz svih krajeva svijeta. 

Četri tematske cjeline bit će predstavljene: Hrana kao posao, Inovacije, Trendovi te Hrana u kontekstu javnog dobra.

E@t: Food in the digital age konferencija je koja se održava u zadarskom Arsenalu 25. i 26. augusta, u sklopu festivala Taste and Travel. Predstavit će inovacije u prehrambenoj industriji te trendove koji će oblikovati budućnost hrane, a cilj je stvoriti mrežu mladih, inovativnih ljudi čije će ideje mijenjati prehrambenu industriju.

Na jednom će mjestu okupiti mlade inovatore, ali i potencijalne ulagače koji im mogu omogućiti povezivanje s tržištem te osigurati da dobra ideja postane stvarnost.

Vrijednost projekta prepoznala je i zajednica Globalshapers, inicijativa Svjetskog ekonomskog foruma čija hrvatska podružnica od ove godine sudjeluje u organizaciji projekta, a partneri su i Falkensteiner Resort Punta Skala, Ilirija d.d. u čijem se Arsenalu održava konferencija te Turistička zajednica grada Zadra.