LAKE FEST: počela online prodaja karatu u regiji

Počela online prodaja ulaznica u Hrvatskoj, Srbiji i Bosni i Hercegovini, od ponedjeljka u Crnoj Gori

Online prodaja ulaznica za 7. izdanje LAKE FEST-a, koji će se održati od 11. do 13. avgusta na Krupačkom jezeru u Nikšiću je počela. 

Cijena komplet ulaznica iznosi 25,00 eura, dok je cijena jednodneve ulaznice 10,00 eura.

Posjetioci festivala iz Hrvatske karte mogu kupiti preko prodajne mreže Entrio, u Srbiji na svim prodajnim mjestima Eventima, a u Bosni i Hercegovini svoje ulaznice mogu obezbijediti putem sistema Kupikartu.ba

“U Crnoj Gori prodaja karata kreće od ponedjeljka, 17. jula i mogu se kupiti u Nikšiću u NK pabu i Podgorici u Motenegro caffe pabu”, saopštili su iz LAKE Fest-a za Reunion.

Ovogodišnji učesnici festivala su Mikrokozma, Buč Kesidi, Justin’s Johnson, Gomila Nesklada, Zabranjeno pušenje, Hladno pivo, BandX, Parampaščad, OPG, Gru, Natali Dizdar Galija, Bad Copy, Talisco, Freedom, Porto Morto, Pero Defformero, Mortal Kombat,  Neverne Bebe, Kiril Djaikovski i Samostalni Referenti.

Kao i prethodnih godina i ove godine će biti organizovan prostor za kamp. Boravak u kampu je besplatan, uz izuzetak plaćanja boravišne takse koja iznosi 0,60 eura.

Generalni sponzori LAKE FEST-a su Elektroprivreda Crne Gore, Pivara “Trebjesa” Nikšić, opština Nikšić i Nacionalna turistička organizacija.

Detaljnije informacije o festivalu posjetioci mogu pronaći na zvaničnoj web stranici www.lakefest.me i zvaničnoj Facebook stranici Lake Fest.