MODAMO i Bingo pokreću humanitarnu kampanju #zagrlizaljubav

Još početkom ove godine ekipa MODAMO.portala i Bingo marketa su upregnuli svoje kreativne snage kako bi zajedničkim projektom ispričali lijepu priču u MADE IN BIH potpisu, a sve to s humanitarnim ciljem da pomognemo onima kojima je to potrebno.

Osmislili su izradu MADE IN BIH cekera koji će vas zasigurno motivirati da nekoga snažno zagrlite!

„Željeli smo povezati dizajn i domaće autore s našim dragim čitateljima i kupcima Bingo marketa. Tako smo došli na ideju da osmislimo artikl koji će biti lijepo dizajniran i koji će nositi MADE IN BIH etiketu te koji će biti cjenovno prihvatljiv za sve. Veoma brzo smo došli na ideju cekera kojeg smo sašili i otiskali u BiH, a na kojem se nalazi jedan od najpopularnijih citata u potpisu Alena Agića iz Tuzle koji je vjerujem svima poznatiji pod imenom Magic Whisperer.“, priča vlasnica MODAMO.koncepta, Ana Ćavar za Manager.ba.

Nastavlja dalje o samom početku ove kampanje, dodavši: „Uz citat, kampanja je dobila svoje kompletne obrise jer nas je inspirirao da pozovemo cijelu Bosnu i Hercegovinu da se grli, a kada nam je Tomislav Cvitanušić potvrdio da će s veseljem biti zaštitno lice kampanje, znali smo da imamo prekrasnu priču koju jedva čekamo podijeliti sa svima!

Vjerujemo da će naši kupci s radošću prigrliti kampanju koja pomaže i podržava žene oboljele od raka i utrku Race for the Cure. Naša dužnost je da ih zajedno podržimo u borbi protiv opake bolesti, a kupovina cekera je vrlo jednostavan ali važan korak ka tome, poručuju iz kompanije Bingo.

Velika mi je čast da sarađujem sa kreativnom timom MODAMO i Magic Whispererom, kao i Bingo marketima, koji su nas pozitivno iznenadili svojim inovativnim pristupom promociji naše trke. Smatram da je ovo pozitivan iskorak u proširivanju svijesti o karcinomu dojke. Svaka osoba koja kupi ceker će zauvijek u svom domu imati podsjetnik na altruistični čin koji je, bez ikakve sumnje, direktno uticao na nečiji život.“- komentirala je Nela Hasić, voditeljica projekta Race for the Cure u BiH.

Ceker je izrađen od 100% prirodnog materijala, rado će vas pratiti u svim vašim dnevnim avanturama, a njegova poruka će izmamiti topli osmijeh kako na vaše lice, tako na lice svih onih s kojima provodite svoj dan, stoga za povećanu dozu zagrljaja u vašem životu, kažu da snose punu odgovornost. Naći ćete ga po cijeni od 5,90 KM na blagajnama odabranih Bingo marketa, a kupovinom cekera dio novca donirate za humanitarnu utrku ‘Race for the Cure’ koja osnažuje žene u borbi protiv raka dojke. Utrka ‘Race for the Cure’ se održava u Sarajevu, svake godine u desetom mjesecu, a na njoj sudjeluje više od 7.000 žena, stoga svoj ceker kupite, nosite i grlite ponosno!