Nagradna igra ‘Grand kafe’

Nagradna igra ‘Vidim ti siguran dobitak’- Potrebno je da sačuvate prazne kesice i kad sakupite dovoljan broj za željeni poklon, pozovete besplatan telefon EuroExpress brze pošte 0800 51 100. 

Od 26. aprila počela je nova nagradna igra Grand kafe koja je jedinstvena na teritoriji cijele BiH jer svako ko sakupi dobija.

Nakon desetina hiljada podijeljenih poklona u prethodnedvije godine i ove godine za svoje potrošače, Grand kafa organizuje nagradnu igru ‘Vidim ti siguran dobitak’.

Grand kafa je poznata u cijelom regionu po svom kvalitetu. Definiše je i miris i ukus, a i stalna briga prema potrošačima. Zbog njihovih konstantnih pohvala i pozitivnih reakcija, odlučili smo nastaviti sad već tradicionalnu nagradnu igru ‘Vidim ti siguran dobitak’. Osluškujući potrebe naših vjernih konzumenata, ovog puta ih nagrađujemo sa emajliranim Metalac šerpama sa staklenim poklopcem posebnog dizajna. Ovo je posuđe vrhunskog kvaliteta i svakako odličan dodatak prethodnim Metalac tavama i tepsijama koje smo podijelili u protekle dvije godine na teritoriji cijele BiH. Jedini zadatak ljubitelja Grand kafe je da i dalje uživaju u svojoj omiljenoj Grand kafi, sakupe dovoljan broj pakovanja/kesica, pozovu besplatan broj EuroExpres brze pošte i sačekaju da im njihov „siguran dobitak“ stigne na kućna vrata – poručili su iz Grand kafe.

Sakupljajte kesice Grand Gold ili Grand Aroma

Uživati u vrhunskom mirisu i ukusu ekstra kvalitetne Grand kafe i još zbog toga biti nagrađen, privilegija je svakog potrošača. U naredna dva mjeseca koliko će trajati nagradna igra, dok uživate u svojoj omiljenoj kafi imate priliku sakupljati kesice Grand Gold ili Grand Aroma kafe od 200gr i 500gr. Potrebno je da sačuvate prazne kesice i kad sakupite dovoljan broj za željeni poklon, pozovete besplatan telefon EuroExpress brze pošte 0800 51 100. Poklon možete preuzeti u najbližoj poslovnici EuroExpressa ili ga poručiti na kućnu adresu potpuno besplatno.

Za sakupljena pakovanja 3kg Grand kafe učesnici dobijaju plitku šerpu sa staklenim poklopcem. Za 4kg dobijaju plitku šerpu sa staklenim poklopcem srednje veličine i za 5kg duboku šerpu sa staklenim poklopcem.

Više informacija o nagradnoj igri Grand kafe mogu se pronaći nawww.grandkafa.com