Uskoro: Festival elektronske muzike u Omišu

Omiš će tako ovog ljeta ugostiti neka od najatraktivnijih svjetskih house, techno i elektronskih imena, poput Dubfire, Sama Paganinija, litvanskog DJ-a Ten Walls, berlinskog Rodhada, Pan Pota i još mnoge druge.

Labyrinth Open novi je festival elektroničke glazbe koji se održava u Omišu, a iza njega stoji nizozemsko-belgijska promotorska agencija Labyrinth Promotions.

Omiš će ove godine ugostiti neke od najatraktivijih svjetskih house, techno i elektronskih imena, poput Dubfire, Sama Paganinija, litvanskog DJ-a Ten Walls, berlinskog Rodhada, Pan Pota i još mnoge druge.

Od domaćih DJ-a tu su Marina Karamarko, poznatija i kao Miss Soulfly, pobjednica Burn Residency natjecanja 2012. godine i stalna DJ-ica na Ibizi, zatim Petar Dundov, pionir domaće techno scene te Pero Fullhouse, jedan od najpoznatijih hrvatskih klupskih DJ-a i promotora elektronske plesne glazbe na ovim područjima.

Posjetitelji festivala imat će priliku učestovati u panel diskusijama te na radionicama i seminarima na kojima će iz prve ruke saznati sve novosti iz svijeta digitalnih trendova i muzičke industrije.

Festival će se održati u periodu od 08. do 11. juli u kampu Galeb, koji će za ovaj događaj postati glamping oaza koja će uključivati luksuzni smještaj sa svim sadržajima, poput bazena i direktnog pristupa plaži. Polaznicima festivala bit će omogućen povoljniji smještaj u šatorima, a sve očekuje i bogata gastronomska ponuda i bogat partiji.

Ulaznice možete kupiti ovdje i na službenoj stranici festivala, a do 1. juna cijene su promotivne.