Novi okus – Sensation ‘Europe’

Sensation Europa novo je piće kompanije Sarajevski kiseljak. Nije slučajno da je proizvod lansiran baš na Dan Europe (09. maj) uz poruku svim svojim fanovima da je riječ o nezaboravnom i zanimljivom okusu..

 

Okus zove

Nježna, a istovremeno moćna biljka – zova potiče iz Europe. Zbog toga je dobro znana i u Parizu, Londonu, Atini, ali i na našim prostorima te je upravo to razlog zašto ovaj okus Sensationa nosi ime po Starom kontinentu. Za sve one koji su mislili da po uzbuđenja za razbijanje monotonije trebaju ići preko bare, Sensation Europe će ih uvjeriti u suprotno.

Nova Sensation Europa, sa okusom zove namjenjena je svim generacijama..

Poznati okus zove koji se voli generacijama, iskombiniran na novi moderan način zasigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Osim osvježavajućih mjehurića, neodoljive prirodne arome i niske kalorijske vrijednosti po kojima su poznati svi Sensation okusi, ovaj se izdvaja i po zanimljivoj etiketi na kojoj će se po prvi puta naći simboli europskih metropola.

 

Novi Sensation možete potražiti u svim trgovinama u PET ambalaži volumena 1,5L i 0,5L, ili probati u omiljenom kafiću u staklenom pakiranju od 0,25L.

 

Neka vas ovaj okus Sensationa potakne da upoznate novo start-up moderno lice kontinenta, poručuju iz ove kompanije..