Sberbank BH: Osiguranje od nezgode

Osigurati se mogu klijenti od 18 do 60 godina, a polica uključuje optimum benefita uz pokrića rizika kao što su troškovi liječenja, bolnička naknada, lom kosti, trajna invalidnost i smrt usljed nezgode.

Sberbank BH ima novi proizvod. ‘Osiguranje od nezgode’ je ekskluzivno kreirana ponuda osiguranja koja se od sada može ugovoriti u svim poslovnicama Banke.

“Niko od nas ne može izbjeći nepredviđene događaje. Ponekad nas zadesi nezgoda samo zbog toga jer smo u pogrešno vrijeme bili na pogrešnom mjestu. Želeći zaštiti naše klijente od nezgode i nepredviđenih okolnosti, te im osigurati određenu slobodu tokom cijele godine, u saradnji sa našom partnerskom osiguravajućom kućom, kreirali smo posebno osiguranje od nezgode. Jedan od benefita ove vrste osiguranja je i taj što pokriva troškove liječenja u zemlji i inostranstvu, kao i na privatnim polikilinikama”, izjavio je direktor sektora partnerstva i kanali prodaje Sberbank BH Alen Ražanica.

Osigurati se mogu klijenti od 18 do 60 godina, a polica uključuje optimum benefita uz pokrića rizika kao što su troškovi liječenja, bolnička naknada, lom kosti, trajna invalidnost i smrt usljed nezgode, saopćeno je iz Odjela Marketing i komunikacije Sberbank BH.