Sutra ‘Techne Summit’ u Dubrovniku

Techne Summit je visoko priznati tehnološko-poduzetnički događaj, međunarodnog karaktera, koji se ove godine održava u periodu 6. i 7. maj u Dubrovniku “Dubrovnik Palace Hotel”. 

Ovaj događaj djeluje kao platforma za dalja tehnološko-poduzetnička unaprijeđenja, zbog same činjenice da okuplja vodeće stručnjake iz oblasti: tehnologije, poduzetništva, startupa, inovacije i slično. Također na događaju prisustvuju svjetski priznati govornici, koji svojim nastupima unaprijeđuju iskustva prisutnih.

Ovaj događaj predstavlja mogućnost ne samo usavršavanja iz navedenih oblasti već je i odlična prilika za poslovno umrežavanje. Glavni zadatak Techne Summit-a u Dubrovniku jeste povezivanje globalnih i lokalnih startupa.

Jedan od govornika na ovom eventu je Renato Librić, poduzetnik sa vrlo bogatim iskustvom, iza sebe ima brojne poslovne poduhvate, vrlo uspješne. Sama činjenica da je magazin Forbes predstavio Librića kao poduzetnika a Enterprauner Magazine ga postavio kao broj 1 poduzetnik kojeg treba slijediti u 2017. godini, dovoljno govori o njegovoj reprezentativnosti.

Više o ovom događaju možete pregledati putem linka