Sunday, November 19, 2017
Naslovnica Cash Flow Marketing Zagreb: Mali divovi – Kako izgraditi brend?

Zagreb: Mali divovi – Kako izgraditi brend?

Po prvi puta na Business Cafeu kreće i Računovodstveni kutak – kratke korisne i aktualne informacije o poduzetničkom poslovanju.

‘Mali divovi – Kako izgraditi brend’ je tema 39. Business Cafe u Zagrebu koji će biti upriličen danas 3. jula/srpnja 2017. u restoranu Spoon od 18 do 21 sati.

Gosti poduzetnici koji će podijeliti svoje iskustvo kako su to uspjeli su Martina Bračić (Torte i to), Goran Vrabec (Volim ljuto) i Ognjen Bagatin (Poliklinika Bagatin). Iz Beograda dolazi Milica Čalija, vlasnica ‘Anđela’.

Sudjelovat će i Lea Brezar, vlasnica agencije ‘Dhar medija’, magazina ‘Brand kultura’ i licence za ‘Superbrands Hrvatska’ koja će na kraju i stručno moći odgovoriti na sva pitanja publike.

Po prvi puta na Business Cafeu kreće i Računovodstveni kutak – kratke korisne i aktualne informacije o poduzetničkom poslovanju, svojevrstan tips&tricks za profitabilnije poslovanje.

Sponzor Biro59 ukratko će reći novosti u zakonima, kako možemo uštedjeti na porezu, “izvući novac iz firme” i slično što spada u kategoriju: Joj, zašto ja to već ne znam.

Sudionike uz nova saznanja i networking s ciljem sklapanja novih poslova očekuju i bogati pokloni.

Ulaznice se mogu nabaviti na na sljedećem linku: https://www.entrio.hr/event/39-business-cafe-u-zagrebu-mali-divovi-kako-izgraditi-svoj-brend-4286

Sretne goste iz publike čekaju bogati pokloni.