Bingo: Nagradna igra ‘Na pravom mjestu u pravo vrijeme’

Sve što je potrebno da uradite jeste da obavite kupovinu u bilo kojoj od trgovina BINGO City Centera i automatski postajete potencijalni dobitnik neke od dvije dnevne nagrade.

BINGO City Center organizuje veliku nagradnu igru ‘Na pravom mjestu u pravo vrijeme’ koja traje od 3. jula do 1. avgusta 2017. godine. Tokom nagradne igre Bingo svoje kupce na dnevnom nivou nagrađuje sa po dva vaučera u vrijednosti od 50KM.

Učešće u ovoj ljetnoj nagradnoj igri nikada nije bilo jednostavnije. Sve što je potrebno da uradite jeste da obavite kupovinu u bilo kojoj od trgovina BINGO City Centera i automatski postajete potencijalni dobitnik neke od dvije dnevne nagrade. Pravo na učešće u ovom ljetnom, osvajačkm BINGO pohodu imaju sve osobe sa teritorije Bosne i Hercegovine.

Pored ove nagradne igre BINGO City Center organizuje i Facebook nagradni konkurs ‘Doživi ljeto u Bingo City Centeru’. Kako bi osvojili vaučer u vrijednosti od 100KM potrebno je da se slikate u centru u okviru ljetne postavke i da svoju autorsku fotografiju objavite na oficijelnoj Facebook stranici BINGO City Center.

Iz Binga pozivaju: “Čekamo te na mjestu gdje želje ožive!”