INTERA Tehnološki park poziva na obuku CNC operatera

INTERA Tehnološki park na Bišću polju kod Mostara obavještava sve zainteresirane da je otvoren Poziv za prijavu za obuku CNC operatera. Novi ciklus obuke CNC operatera započet će u ponedjeljak, 18. rujna, u prostorijama INTERA HTEC CNC centra u 17 sati.

INTERA TP pruža mogućnost obuke na najmodernijim industrijskim strojevima, visokokvalitetnim alatima i pratećoj opremi, a cjelovita obuka sadrži sve ono što CNC operater mora znati kako bi bio produktivan od usvajanja osnovnih pojmova do samostalne praktične izrade dijelova od čelika i aluminija uz primjenu tehnoloških listi i mjernih protokola.

Pored same obuke, INTERA HTEC pruža i priliku stupanja u kontakt s poduzećima u regiji koja traže kadrove tog profila pri čemu je već tijekom obuke moguć dogovor o potencijalnom radnom odnosu.

Sama obuka za profil “CNC operater” traje 90 sati tijekom tri mjeseca i podijeljena je na 3 modula – teorijski dio i dva modula praktičnog rada na CNC glodalici i CNC tokarilici.

INTERA TP organizira besplatna probna predavanja za polaznike 12. ciklusa obuke CNC operatera koja će se održati u petak, 8. rujna u 17 sati, u prostorijama INTERA HTEC CNC centra. Polaznici će imati priliku dobiti uvid u ono što im se kroz obuku nudi.

Za polaznike 12. ciklusa obuke osigurana je subvencija usluge obuke u iznosu od 20 posto, priopćeno je iz INTERA-e.