Petkom 10% popusta u ‘dm-u’ uz UniCredit Visa kartice

UniCredit u Bosni i Hercegovini zajedno sa svojim partnerima pobrinuo se da tokom ljeta svaki dan obezbijedi sjajne popuste.

Plaćanjem UniCredit Visa karticama ovog ljeta svakog petka može se ostvariti popust od 10% na cjelokupan asortiman u svim dm prodavnicama širom Bosne i Hercegovine. UniCredit u Bosni i Hercegovini zajedno sa svojim partnerima pobrinuo se da tokom ljeta svaki dan obezbijedi sjajne popuste koji će našim građanima pomoći da brinu o svom zdravlju ili se posvete dugo planiranom vježbanju.

Vodeći računa o zdravlju, ishrani i izgledu, korinsici UniCredit Visa kartica mogu odabrati sve što im je potrebno iz širokog asortimana dm prodavnica i svakog petka uz 10% popusta brinuti o svojim zdravim navikama.

Osim redovne tjelesna aktivnost, veliki uticaj na dobro raspoloženje i zdravlje svakako ima i kvalitetna ishrana. No, osim ishrane i redovna njega tijela podjednako je značajna za uspješno održavanje vitalnosti.

Zajedno sa partnerima dm (drogerie markt), Sport Vision i poliklinikama  Sunce, Mak, Simić Dent i Banjom Vrućicom, UniCredit u Bosni i Hercegovini ovog ljeta pruža vizu za zdraviji život te je  sa svojim partnerima, osigurao zdrave ljetne popuste od 5% do 20% za sve korisnike UniCredit Visa kartica.

Na  ljekarske preglede u poliklinikama svaki radni dan moguće je ostvariti  10% popusta. U prodajnim objektima Sport Vision grupacije utorkom i srijedom se mogu ostvariti popusti od 10% ili 20%, a petkom u prodavnicama dm (drogeri markt) korisnike svih UniCredit Visa kartica očekuje 10% popusta na cjelokupan asortiman.